Támogatás

Vince kisfiúnk Arthrogryphosis Multiplex Congenita (AMC) szindrómával született 2011-ben. Ez egy izombetegség, amelyben az izmok annyira kötöttek és nem fejlettek, hogy korlátozott mozgást tesznek lehetővé és sok esetben a mozgáshiány csontdeformitásokat is okoz. Vince születésekor nem tudta mozgatni semmilyen testrészét, de a sok gyógytornának köszönhetően ma már mozgatja a fejét, kezeit, felső testét és csípőjét. Születése óta gégekanült visel, mert az izomgyengeség és a mellkasdeformitás olyan nagy mértékű volt, hogy nem tudott önállóan levegőt venni.

Vince eddigi műtétei:

2015 novemberében gerincferdülését szüntették meg egy Magec Rod nevű mágneses rúd beültetésével, 2016 májusában pedig mellkasdeformitását korrigálták két platina lemezzel. A műtéteket a hamburgi Altona Gyermekkórház (AKK) vállalta el, mert sok olyan gyermeket kezeltek már sikerrel, akik AMC-vel születtek.

2017 decemberében mindkét karját megműtötték a Shriners Gyermekkórházban, Philadelphiában, hogy könnyebben tudja irányítani az elektromos kerekesszékét, be tudja tenni a falatot önállóan a szájába és elérje nagyobb hatékonysággal a tablet képernyőjét. 2018 nyarán ugyanebben a kórházban Vincének csípő és lábműtéte lesz.

Támogatás

Vincére még sok műtét (újabb mellkaskorrekció, kar és láb műtét, dekanülálás) ill. kezelés (gerinc melletti rúd állítás és majd csere, gyógytorna stb.) vár. Ha úgy gondolod, hogy támogatnál ebben bennünket, kérjük juttasd el adományodat az alanti lehetőségek valamelyikén.

Köszönjük, hogy segítesz! Isten áldása kísérje utadat!

Vince és Szülei (Veronika és Zsolt)


 

Magánszemélyek, Cégek itt adományozhatnak:

Kis Hőseink Alapítvány (Közhasznú Szervezet)
K&H Bank, 10402142-50526586-86781014
Közlemény: Németh Vince támogatása